Kategóriák
Kérdésed van? Írj emailt és segítünk!
info@gepeszplaza.hu
Fizetés és szállítás

Hírek, információk

Hazánkban több mint hárommillió gázkonvektor működik. A készülékszerelők jól ismerik a begyújtással, beállítással járó nehézségeket és az üzemeltetési tapasztalatokat, a csőtermosztátokat, amit a felhasználók igen gyakran eltörnek. Egy új találmány a konvektorok szabályozását segíti elő egy egyszerű elven.

A hődob a füstcső bekötésnél használható utó-hőhasznosító elem, ami hasznosítja a készülékből távozó magas füstgáz hőmérsékletet, így fokozva a helység levegőjének felmelegedését. A dob használata által nő a hőleadó felület, ezáltal alacsonyabb hőmérsékletű lesz a füstgáz, amely a kéményen keresztül távozik. A hődob segíti a konvekciós légáramlás növekedését, és a nagyobb teljesítmény elérését.

A HGK Smart típusok a már jól ismert HGK kazánok továbbfejlesztett változatai. Olyan új fejlesztések kerültek bevezetésre, mint a labirint hőcserélő, átfolyásmérő a HMV körben, vezetéknélküli termosztát vevőegységgel (RF modullal) ellátott vezérlés, frekvenciaváltós nagy hatékonyságú szivattyú... Emelkedett a tüzeléstechnikai hatásfok és a max. fűtési teljesítmény a gáz és elektromos áram felhasználás viszont csökkent.