Kategóriák
Kérdésed van? Írj emailt és segítünk!
info@gepeszplaza.hu
Fizetés és szállítás
  • FINAL STRAW - rozsdamentes acél szívószál
Cikkszám: FINAL01
Elérhetőség: Raktáron - 1 db

FINAL STRAW - rozsdamentes acél szívószál

4 990.- Ft 12 310.- Ft

Várható kiszállítás: 1-3 munkanap

Specifikációk:

  • Leírás
  • Értékelések
Leírás

Minden egyes nap több milliárd műanyag szívószálat dobnak el világszerte. A felhasznált és eldobott műanyag szívószálak száma csak az Egyesült Államokban megközelíti a napi 170 millió darabot. Az elmúlt évben azonban az egyszer használatos műanyagokkal szembeni ellenállás egyre nagyobb teret nyert és úgy tűnik, hogy a műanyag szívószálak kora lassan leáldozik. De mi fogja őket felváltani?

Kaliforniában a Santa Barbarai FinalStraw startup alapítói úgy vélik, tudják a választ erre a kérdésre: egy újfajta, alternatív szívószál, amely kiaknázza az acél előnyös fizikai tulajdonságait.

A FinalStraw által megalkotott szívószál a világ első összecsukható szívószála, ami rendkívül tartós is: napi átlag két összecsukás mellett 15 éven keresztül használható. Ebből adódóan, könnyen elfér zsebben, kézitáskában, vagy a slusszkulcs mellett a kulcstartón.

A rozsdamentes acél kulcsszerepet játszott a szívószál tervezésében, mivel egyszerűen fertőtleníthető a nem porózus és rozsdaálló anyagból adódóan. Ez lehetővé teszi a többszöri tisztítását anélkül, hogy az anyag felülete károsodna, mindemellett stílusos kinézetet kölcsönöz a terméknek. A rozsdamentes acél rendkívül erős, sokoldalú és higiénikus, ami nem rozsdásodik. Ezek a tulajdonságok elengedhetetlenek az újrahasznosíthatósághoz. Másodszor pedig az acél a legkörnyezetbarátabb módon előállítható fém és 100%-ban újra hasznosítható. A termék csomagolásához újrahasznosított papírt használnak fel.

Jelenleg készleten lévő szín: MENTA

  

Értékelések

Értékelés írása

Hasonló termékek