Kategóriák
Kérdésed van? Írj emailt és segítünk!
info@gepeszplaza.hu
Fizetés és szállítás
  • Tesy CN03 MIS 050 500W mechanikus szabályozású, álló konvektor

Tesy CN03 MIS 050 500W mechanikus szabályozású, álló konvektor

Cikkszám: TESI CN03 050 MIS
Elérhetőség: Beszállítói készleten

Várható kiszállítás: 1-3 munkanap

Specifikációk:
Gyártó: Tesy

20 990.- Ft Egységár: 16 470.- Ft / db 16 470.- Ft
  • Leírás
  • Értékelések
  • Hasonló termékek
Leírás

Ez egy elektromos padlókonvektor, amelyet fűtésre használnak. Úgy tervezték, hogy gyors hőcserét és légkeringést érjen el a helyiségben, intenzív forró levegő áramlásával. A fűtőelem cső alakú, rozsdamentes acélból készül és alumínium pengéket tartalmaz. Lakások, irodák, szállodák, üzletek, éttermek, kollégiumok, üvegházak stb. Fűtésére ajánlott. A keskeny kialakítás fontos helyet takarít meg a helyiségben. A be- / kikapcsoló és az állítható termosztát biztosítja a termék egyszerű használatát és fokozott kényelmet biztosít az otthonban. Fürdőszobákba is felszerelhető, a gyártó utasításainak betartásával. Jelzőlámpás kapcsolóval, fagyvédelemmel és biztonsági termosztáttal van ellátva.

Az elektromos konvektor praktikus megoldás a helyiségek fűtésére. Használata egyszerű, számos előnnyel jár, amelyek érdekes lehetőséget kínálnak. A konvektorok telepítése minden helyiségben elegendő a légkondicionálásukhoz, nincs szükség gázcsatlakozásra, központi fűtésre, speciális használati engedélyekre vagy bonyolult telepítésekre.

A konvektorok sokkal gyorsabban és hatékonyabban biztosítják a kívánt hőérzetet. Úgy működnek, hogy a beltéri levegőt meleg levegővel helyettesítik. E folyamat révén a helyiségek megfelelő fűtése sokkal gyorsabban érhető el, anélkül, hogy sokáig kellene várni.

A konvektor állítható termosztáttal van felszerelve, amellyel könnyen beállíthatjuk a környezeti hőmérsékletet. Így nem szükséges külön automatizálási eszközöket vásárolni a megnövekedett energiahatékonyság érdekében. Beépített termosztáttal bármikor kiválaszthatja a kívánt hőértéket. Így elkerülhetjük a felesleges energiafogyasztást és az energiaszámla magas költségeit.

A konvektor előnye, hogy könnyen felszerelhető a számunkra legmegfelelőbb helyre. A kompakt kialakítás és a kis méret a konvektor könnyen illeszkedik bárhová is helyezzük, anélkül, hogy a helyiség nagy részét lefoglalnánk. Használatához csak egy közeli csatlakozóra van szükségünk, további telepítés nélkül. Nincs szükségünk külön engedélyekre vagy rendszeres ellenőrzésekre az üzembe helyezéshez, pluszköltségekkel járó műveletekhez. Ideális olyan házakhoz, amelyek nem csatlakoznak a gázhoz. Bárki könnyen felszerelheti. Megbízható és nagy tartóssággal rendelkezik.

Értékelések

Értékelés írása

Hasonló termékek

A gyártó hasonló termékei