Kategóriák
Kérdésed van? Hívj minket, vagy írj:
info@gepeszplaza.hu
Fizetés és szállítás
  • Tesy CN03 MIS 100 1000W mechanikus szabályozású, álló konvektor

Tesy CN03 MIS 100 1000W mechanikus szabályozású, álló konvektor

Cikkszám: TESI CN03 100 MIS !!!,
Elérhetőség: Raktáron - 6 db

Várható kiszállítás: 1-3 munkanap

Specifikációk:
Gyártó: Tesy

32 990.- Ft
  • Leírás
  • Értékelések
  • Hasonló termékek
Leírás

Ez egy elektromos padlókonvektor, amelyet fűtésre használnak. Úgy tervezték, hogy gyors hőcserét és légkeringést érjen el a helyiségben, intenzív forró levegő áramlásával. A fűtőelem cső alakú, rozsdamentes acélból készül és alumínium pengéket tartalmaz. Lakások, irodák, szállodák, üzletek, éttermek, kollégiumok, üvegházak stb. Fűtésére ajánlott. A keskeny kialakítás fontos helyet takarít meg a helyiségben. A be- / kikapcsoló és az állítható termosztát biztosítja a termék egyszerű használatát és fokozott kényelmet biztosít az otthonban. Fürdőszobákba is felszerelhető, a gyártó utasításainak betartásával. Jelzőlámpás kapcsolóval, fagyvédelemmel és biztonsági termosztáttal van ellátva.

Az elektromos konvektor lehetővé teszi a helyiségek fűtését bárki keze ügyében. Nincs szükség gázcsatlakozásra vagy egyéb létesítményekre, ez csak villamos energia alapján működik. A konvektor könnyen felszerelhető a padlóra, kis méretekkel és kompakt kialakítással, hogy ne foglaljon sok helyet. Használhatjuk olyan üzletekben, éttermekben, szállodákban, diákotthonokban vagy akár üvegházakban is, egyszerűen telepíthető és karbantartható.

Légfűtésen alapul, amely gyors és sokkal jobb hőérzetet biztosít, mint a radiátorok esetében. Emiatt a konvektor nagy hatásfokkal rendelkezik, mert nem lesz hőveszteség, vagy túl sokáig tart, amíg a hő felszabadul. A meleg levegő az egész szobába irányul, biztosítva a gyors hőérzetet.

A konvektor nagyon praktikus, és bárki használhatja, különösen olyan helyeken, ahol szeretnénk kihasználni a termikus kényelmet, de nincs fűtési rendszer. A konvektor önállóan működik, anélkül, hogy hőerőművet vagy speciális csöveket és berendezéseket kellene telepíteni.

A konvektor termosztáttal van ellátva, amely lehetővé teszi a környezeti hőmérséklet szabályozását és szabályozását. Így lehetőség szerint megelőzhetjük az energiapazarlást, hogy elkerüljük a magas energiafogyasztási költségeket. A konvektor fagyálló funkcióval is rendelkezik, amely nagyon hideg időszakokban is megvédi működését. Így, ha nincs szükségünk hőre, például amikor távol vagyunk, akkor minimálisra csökkenthetjük a hőfogyasztást anélkül, hogy az eszköz hideg okozta károkat szenvedne.

Értékelések

Értékelés írása

Hasonló termékek

A gyártó hasonló termékei