Kategóriák
Kérdésed van? Írj emailt és segítünk!
info@gepeszplaza.hu
Fizetés és szállítás
 • Vaillant electronicVED pro VED E 21/8 B INT átfolyós villanybojler (0010027038)
  Akció
  -24%
 • Vaillant electronicVED pro VED E 21/8 B INT átfolyós villanybojler (0010027038)
  Akció
  -24%

Vaillant electronicVED pro VED E 21/8 B INT átfolyós villanybojler (0010027038)

Cikkszám: !!!
Elérhetőség: Beszállítói készleten

Várható kiszállítás: Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Ingyenes szállítás

Specifikációk:
Gyártó: Vaillant

164 790.- Ft 125 990.- Ft
 • Leírás
 • Értékelések
 • Hasonló termékek
Leírás

Vaillant electronicVED pro VED E 21/8 B INT átfolyós villanybojler (0010027038)

Rendkívül hatékony: decentrális melegvíz-ellátás

Saját gyártású, átfolyó rendszerű és elektromos működésű vízmelegítőink rendkívüli gazdaságosságáról az a tény lehet meggyőző, hogy a vizet közvetlenül a csapolási hely mellett melegítik fel. Ezek a készülékek csak akkor fogyasztanak áramot, ha Önnek meleg vízre van szüksége – és mindig csak pont annyit, amennyi a beállított kívánt hőmérséklet eléréshez szükséges. Ez egy egyértelmű előny a hidraulikus működésű átfolyós vízmelegítőkhöz képest, amelyek a vizet folyamatosan a teljesítményhatárig melegítik fel és ehhez kell gyakran hideg vizet hozzákeverni ahhoz, hogy a csapon kifolyó víz a kívánt hőmérsékletre legyen lehűthető. További előny még, hogy a decentrális melegvíz-ellátásnak köszönhetően elkerülhetők a tárolás és a cirkulációs vezeték veszteségei. A rövid csővezeték hosszúságok miatt a hőveszteségek a minimumra csökkennek, ezzel egyidőben pedig növekedik az ivóvíz higiénia.

 

Meleg víz a kívánt módon és maximális kényelemmel

A kényeztető kádfürdőhöz vagy a kellemes zuhanyozáshoz mindenek előtt egyetlen dolog szükséges: folyamatosan meleg és tökéletes hőmérsékletű víz. A fokra pontos kifolyó hőmérsékletnek és a rendkívül megbízható melegvíz-készítésnek köszönhetően átfolyó rendszerű, elektromos üzemű electronicVED készülékeink pont ezt a melegvíz-komfortot nyújtják, víznyomás ingadozás nélkül. Ráadásul az új elektromos, átfolyós vízmelegítők kezelése is rendkívül egyszerű: a kezelési komfortigények függvényében kétféle termékcsaládot forgalmazunk: az electronicVED pro egy bázis készülék, három-fokozatú kapcsolóval, a prémium kategóriájú electronicVED plus pedig egy intuitív módon használható kezelőmenüt tartalmaz, a fogyasztási adatok kijelzésével, ami ráadásul egy opcionális távvezérlővel is bővíthető a legmagasabb kezelési komfort érdekében.

 

A legmodernebb technika, ennek megfelelő külső megjelenéssel

Saját gyártású Vaillant electronicVED készülékeink igényes, lapos dizájnja harmonikusan illeszkedik bármilyen fürdőszobai vagy konyhai környezetbe. A felhasználói elégedettség érdekében ez a termékcsalád nem csak a legmodernebb technikai megoldásokat, illetve kiváló kinőségű alapanyagokat használja, hanem még a burkolata is egyedülálló. Mindegyik electronicVED készülék ellenáll az UV sugárzásnak, így a külső ház nem sárgul be a teljes élettartam alatt.

 

Ideális új telepítéshez és felújításhoz egyaránt

electronicVED átfolyó rendszerű készülékcsaládunk pont új építésű családi házak esetén ideális a hőszivattyúval történő melegvíz-készítés kiegészítésére, ugyanis a központi melegvíz-tároló helyett, amit folyamatosan magas hőmérsékleten kell tartani, az átfolyós vízmelegítő a hőszivattyú által előmelegített vizet a megválasztott kívánt hőmérsékletre tudja közvetlenül felmelegíteni. Ezzel a megoldással megelőzhetők a folyamatos tárolási és cirkulációs veszteségek és ez az alternatíva társasházakban gyakran egy hatékony megoldás. De a hőszivattyúval történő electronicVED kombináció családi és ikerházakban is releváns, amennyiben napelemes rendszert is használunk.

 

Átfolyó rendszerű elektromos vízmelegítőink felújításokhoz is tökéletesen megfelelnek: nem csak jelentősen magasabb melegvíz-komfortot adnak a régebbi, hidraulikus működésű elektromos vízmelegítőkhöz képest, hanem hozzávetőlegesen akár 30% áram- és vízfelhasználás megtakarítására is képesek.

 

Minden igényhez a megfelelő készülék

electronicVED termékcsaládunk eredetileg ötféle verzióban készül, ezek közül Magyarországon azonban csak az alábbi készüléktípusok kaphatók:

 

electronicVED plus

Az elektronikus teljesítmény-szabályozásnak köszönhetően az electronicVED plus készülékkel a magas melegvíz-komfort rendkívül alacsony áram- és vízfogyasztás mellett élvezhető. Ezen kívül fokra pontos hőmérséklet beállítást, intuitív kezelőmenüt, valamint az innovatív EnergieMONITOR funkciót (fogyasztási adatok kijelzése) is tartalmazza.

 

Opcionálisan kapható távvezérlő

Energia-takarékos funkció

További védőfunkciók: gyerekzár, leforrázás elleni védelem

 

electronicVED pro

Az electronicVED pro egy jó ár/érték arányú, elektronikusan szabályozott átfolyó rendszerű bázis készülék. Képes kiegyenlíteni a víznyomás ingadozásait, így folyamatosan állandó hőmérsékletű meleg vizet szolgáltat. Ehhez három, előre beállított hőmérséklet-fokozat közül lehet választani: 35, 45 vagy 55°C. Hideg víz hozzákeverésével a mindekori hőmérséklet közvetlenül a vételezési helyen állítható be.

Teljesítmény 21 kW
Rendszer Zárt rendszerű
Garancia 24 hónap
Magasság 481 mm
Szélesség 240 mm
Mélység 99 mm
Tömeg 4,4 kg
HMV teljesítmény folyamatos üzemben (t 30 oC) 8 liter / perc
Elektromos védettség IP25

 

Értékelések

Értékelés írása

Hasonló termékek

A gyártó hasonló termékei